Αγαπημένα Σεπτεμβρίου

Καλό μήνα λιγάκι καθυστερημένα και αυτή τη φορά! Πέρασε αρκετά μεγάλο διάστημα από την τελευταία φορά που κάναμε αγαπημένα και ο λόγος ήταν η έλλειψη χρόνου. Επιστρέφοντας στα φυσιολογικά δίνουμε ένα ακόμα φιλί ζωής σε μια παλιά μας στήλη και ελπίζουμε να την διατηρήσουμε και πάλι ζωντανή!

sfavorites

Εμείς και ο κόσμος

Αρχικά, χρωστάμε ένα μεγάλο καλωσόρισμα σε δύο σχετικά νεαρά ιστολόγια, στο Μετέωρο Βήμα της Σοφίας και στο LovArt’s Corner της Νικολέτας, του Κώστα και της Μαρίας. Η κοινότητα μεγαλώνει με γοργούς ρυθμούς, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι βελτιώνεται η ποιότητας της με φρέσκιες φωνές και διαφορετικές απόψεις. Στα γνωστά και αγαπημένα μας στέκια τώρα, η Φωτεινή μετακομίζει, αλλάζει, μεγαλώνει, ενηλικιώνεται σαν να λέμε, και της ευχόμαστε τα καλύτερα σε εκείνη και στο καινούργιο της πια site! Η Τζο διάβασε ένα βιβλίο που θα ήθελα να διαβάσω και εγώ πάρα πολύ, ενώ η Σοφία αναρωτιέται κατά πόσο είναι προσωπική μας υπόθεση η επιλογή ενός βιβλίου. Για βιβλία, τέλος, μας μιλάει και ο Μιχάλης στο νέο του βίντεο, όπου μας ξεναγεί στην βιβλιοθήκη του!

Εμείς και εμείς

Χθες είχαμε την χαρά να παρεβρεθούμε σε ένα από τα πιο ξεχωριστά φεστιβάλ που γίνονται στην Αθήνα, στο Fantasticon. Σύντομα θα υπάρξει και μαγνητοσκοπημένο υλικό από τον Μιχάλη, όπου θα σας αναφέρω πιο συγκεκριμένα και την δική μου γνώμη. Αν προλαβαίνετε πάντως, περάστε μια βόλτα μέχρι το βράδυ από την Ελληνοαμερικανική Ένωση, είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα δρώμενα και βιβλία -πολλά βιβλία! Πολλά βιβλία επίσης θα βρείτε και στο instagram, όπου διοργανώθηκε το πρώτο #booktembergr για τον μήνα Σεπτέμβριο, όσοι μάλιστα δεν πρόλαβαν να συμμετάσχουν τότε, προλαβαίνουν το αντίστοιχο πρότζεκτ του Οκτωβρίου. Όρεξη να χουμε να πήζουμε στα βιβλία παρακαλώ και θα καταλάβετε παρακάτω το γιατί!

happy-birthday-wallpaper-hd-with-name

Όλα καλά και αγαπημένα μέχρι στιγμής, αλλά σίγουρα η πιο ξεχωριστή στιγμή για μας είναι η σημερινή. Το Style Rive Gauche μας κλείνει τον ένα χρόνο λειτουργίας! Δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσω όσους μας βοήθησαν. Δεν φτάνουν ούτε τα ευχαριστώ ούτε τα χαμόγελα για να δείξουμε πόσο χαρούμενες είμαστε που πέτυχε ο στόχος μας. Ο τρόπος που σκεφτήκαμε για να ανταποδώσουμε έστω και στο ελάχιστο την στήριξη σας είναι να κληρώσουμε τρία βιβλία σε τρεις τυχερούς μέχρι το τέλος του μήνα! Κάποιος μίλησε για το νέο του Χάρι Πότερ, ανέφερε τον Αντριά από το Confiteor και φώναξε και την Φεράντε… Για να δούμε, λίγο υπομονή ακόμη, μέσα στις επόμενες αναρτήσεις θα σας αναφέρουμε περισσότερα!

18 σκέψεις σχετικά με το “Αγαπημένα Σεπτεμβρίου

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.