Αγαπημένα Απριλίου

Ο καιρός πέρασε και, όπως κάθε φορά, για να τιμήσουμε τα περασμένα μαζεύουμε σε μία ανάρτηση τις καλύτερες στιγμές. Ο Απρίλης ήταν ένας μουντός και αδιάφορος μήνας, για μένα τουλάχιστον. Είχε και τις καλές του στιγμές, όμως στο σύνολό του ήταν δύσκολος και θλιβερός. Τα καλά νέα για μένα ήρθαν με το που μπήκε ο Μάιος και, επειδή δεν θα κρατηθώ μέχρι το τέλος της ανάρτησης, σας ανακοινώνω ότι από εδώ και πέρα θα δημοσιεύονται κριτικές μου στο Spoiler Alert! Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και ακόμα και τώρα, μια μέρα μετά, δεν μπορώ να συγκρατήσω την χαρά μου!

Εμείς και ο Κόσμος

Σαφέστατα, το πιο ενδιαφέρον γεγονός του περασμένου μήνα ήταν το Comicdom, ένα τριήμερο γεμάτο με κάθε τι που έχει να κάνει με τα κόμιξ. Δυστυχώς, εγώ κατάλαβα προς το τέλος του μήνα την αξία τους, αλλά ήταν ήδη αργά. Ευτυχώς, όμως, πήγε η Ελένη και μας πληροφόρησε για τα καλά που αγόρασε. Μια haulική ανάρτηση έκανε και η Τζο, της οποίας της ευχόμαστε χρόνια πολλά για την γιορτή της με πολλή αγάπη και ακόμα πιο πολλά βιβλία! Αντίστοιχα, η Κατερίνα στην στήλη με τις καινούργιες εκδόσεις μας μίλησε για όλες τις νέες κυκλοφορίες του Απριλίου. Στον κινηματογραφικό χώρο η chwyfleian μας σύστησε τον απίθανο κύριο Χαγιάο Μιγιαζάκι και τις ταινίες του, ενώ η Φανούλα μας μας πέταξε μέχρι την Μπρατισλάβα! Τέλος, τον Απρίλιο ξεχώρισα ένα νεαρό χρονικά ιστολόγιο, αλλά πολλά υποσχόμενο, το 1000 Booktales!

Εμείς και εμείς

Εμείς αυτό τον μήνα γίναμε τέσσερις! Πηγαίνοντας και πληθαίνοντας λοιπόν, ξεχωρίσαμε την Λεσβία του Ραπτόπουλου και το υπέροχο Daytripper των Moon και Ba (το οποίο αν ακόμα δεν έχετε διαβάσει, σας εκλιπαρώ να το κάνετε!). Είδαμε μερικά σπουδαία graphic novels που έγιναν ακόμα πιο σπουδαίες ταινίες. Περάσαμε ένα βράδυ με την Νατάσσα Μποφίλιου και -φυσικά- παρακολουθήσαμε την πρεμιέρα του Game of Thrones!

Αυτά από εμάς! Καλό μήνα και καλή δύναμη!

13092285_1015422248576454_955174180_n

 

12 σκέψεις σχετικά με το “Αγαπημένα Απριλίου

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.