Μια μέρα στην Τεχνόπολη

Και αναρωτιόμουν όλο το χειμώνα γιατί δεν έχω αρρωστήσει… Ε τελικά το έκανα το θαύμα μου! Πυρετός, λαιμός, βραστήρας κολλητός και χαρτομάντιλο αγκαλιά. Μπράβο μου, όχι μπράβο μου! Παρηγοριά στην άρρωστη να βγει η ψυχή της είναι οι στιγμές του Σαββάτου στην Τεχνόπολη. Μια υπέροχη μέρα που περάσαμε καταπληκτικά, αγναντέψαμε και γίναμε ξανά παιδιά!

Αγναντεύοντας την Αθήνα

Η Τεχνόπολις είναι μία από τις μεγάλες αδυναμίες μου στην Αθήνα και όσοι με ξέρουν προσωπικά γνωρίζουν τους λόγους. Στις 3 Μαρτίου προστέθηκαν μερικοί επιπλέον λόγοι για αυτή μου την αδυναμία, το Athens Bikes, ο πρώτο σταθμό bike sharing της Αθήνας, το Skywalk για το οποίο θα μιλήσουμε παρακάτω και το  Παρατηρητήριο!

Το Παρατηρητήριο στεγάζεται στο ψηλότερο κτήριο των εγκαταστάσεων, η είσοδος του είναι στη δεξιά πλευρά του καφέ και το κόστος είναι μόλις ένα ευρώ. Έχουν γραφτεί ήδη πολλά για την υπέροχη θέα του, αλλά ότι κι αν πει κανείς είναι λίγο. Παιδιά μπορείτε να δείτε όλη την Αθήνα, από την θάλασσα του Πειραιά (κάποιος ενθουσιάστηκε πολύ με αυτό), μέχρι -που να πω που είμαι και άσχετη από γεωγραφία- το βάθος του λεκανοπεδίου! Την εξαίρετη θέα μπορείτε να απολαύσετε ακόμα περισσότερο από τα ειδικά κιάλια που έχουν τοποθετηθεί σε κάθε πλευρά του της αίθουσας. Τέρμα τα λόγια όμως, ας αφήσουμε τις φωτογραφίες να μιλήσουν από μόνες τους!

DSC01350DSC01352

 

Τα παιδία παίζει

Έδειξα χαρακτήρα και σας ανέφερα πρώτα το Παρατηρητήριο, όμως η αλήθεια είναι πως την καρδιά μου έκλεψε το Skywalk, μια εναλλακτική παιδική χαρά για μικρούς και μεγάλους! Αν, βέβαια, θέλετε την γνώμη μου, μόνο για μεγάλους… Δύο μεγάλες εναέριες γέφυρες, ευτυχώς κρατιούνται καλά (τσεκαρισμένο), ένας ιστός αναρρίχησης και μια α π ί σ τ ε υ τ η τσουλήθρα συνθέτουν το action park, ενώ παραπέρα, λίγο παραγκωνισμένο, βρίσκεται ένα τραμπολίνο. Και πάλι τα λόγια είναι περιττά, όμως σε αυτή την περίπτωση δεν τραβήξαμε αρκετές φωτογραφίες (που να είναι δημοσιεύσημες), γιατί, βλέπετε, παίζαμε! Αρκεστείτε, λοιπόν, στις δύο τρείς -αχαρακτήριστες- που τραβήξαμε και στις κλεμμένες από το Popaganda.gr!

 

Οι κλεμμένες:

 

Και ένα μπόνους επειδή καταφέρατε να διαβάσετε το άρθρο!

ezgif.com-video-to-gif (1)

24 σκέψεις σχετικά με το “Μια μέρα στην Τεχνόπολη

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.