Άριστον!

Οι βόλτες στο κέντρο της πόλης τον χειμώνα είναι σαν τους περιπάτους στην άμμο το καλοκαίρι, σας γεμίζουν δύναμη και ενέργεια (και νεύρα ενίοτε)! Απαραίτητα βοηθήματα είναι ένας ζεστός καφές και μια χειροποίητη πίτα να σας κρατάνε συντροφιά κατεβαίνοντας την Κολοκοτρώνη ή ανεβαίνοντας την Πανεπιστημίου. Πάμε, λοιπόν, μια βόλτα από την Βουλής 10 να σας γνωρίσω το Άριστον.

1

Το Άριστον είναι ένας από τους πιο παλιούς και διάσημους φούρνους των Αθηνών. Λειτουργεί από το 1906 στο ίδιο σημείο και λέγεται ότι την κουρού του έχουν γευτεί πολλοί σπουδαίοι άνθρωποι όπως ο Παλαμάς, ο Ελύτης και ο παππούς μου. Εκτός από τις φημισμένες τυρόπιτες, για τις οποίες είναι γνωστό το Άριστον, υπάρχει και μια μεγάλη ποικιλία από χειροποίητες πίτες, γλυκές και αλμυρές. Όσες φορές έχω περάσει από εκεί δοκιμάζω και μια διαφορετική και κάθε φορά φεύγω το ίδιο ικανοποιημένη και χορτάτη!

Στην επόμενη βόλτα σας στο κέντρο στρίψτε δεξιά στην Βουλής και περάστε από το Άριστον για ένα γρήγορο σνακ πριν την κραιπάλη στο Σερμπετόσπιτο, αλλά για αυτή θα μιλήσουμε την επόμενη φορά! Καλή εβδομάδα και καλή μας όρεξη!

10 σκέψεις σχετικά με το “Άριστον!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.