Αγαπημένα Ιανουαρίου

Ευτυχώς ο Ιανουάριος μας αποχαιρετά! Μπορεί ο πρώτος μήνας του 2016 να μην ήταν ο ιδανικότερος από αρκετές σκοπιές, αλλά φεύγοντας είπα να συγκεντρώσω τις καλύτερες στιγμές του και να τον αποχαιρετήσω με χαμόγελο.

Εμείς και ο κόσμος

Αν και γκρίζος αυτός ο μήνας, όπως μας τον έντυσε η Έλενα, υπήρξε αρκετά παραγωγικός! Διαβάσαμε Καβαδία με την Τζο, Ρίτσο με τον Μανώλη και ενημερωθήκαμε για τις νέες κυκλοφορίες βιβλίων από την Ελένη! Ακόμα, ζηλέψαμε και βάλαμε κατευθείαν στη λίστα ανάγνωσης την Τελευταία Έξοδο: Ρίτα Χέιγουορθ του Βασιλιά που μας πρότεινε η Κατερίνα, τον Ευτυχισμένο Πρίγκιπα και τις άλλες ιστορίες του Όσκαρ Γουάιλντ που τόσο γλυκά παρουσίασε η Cocooning Cat και το παράξενο Codex Seraphinianus του Zizeloniου! Λύσαμε μυστήρια με την Φωτεινή που μας μίλησε για τους αγαπημένους της ντεντέκτιβ και εμπνευστήκαμε από την Μαριάννα που μας χάρισε άλλο ένα έργο τέχνης, ολιγόλεξο αλλά πολύ δυνατό, την Ανάσκελη! Επιπλέον, μάθαμε τους βασικούς κανόνες της αστικής ποδηλασίας από το Athensbike και πως είναι η ζωή στην Κοπεγχάγη μέσα από τα μάτια της Φανής. Μην παραλείψουμε, βέβαια, να ευχηθούμε ξανά στα κορίτσια μας, την Σοφία και την Άιναφετς, που είχαν γενέθλια και έγιναν ένα χρόνο πιο σοφές και γλυκές! Για το τέλος άφησα δύο ιστολόγια που ξεκίνησαν πρόσφατα το ταξίδι τους στη μπλογκόσφαιρα, την c h w y f l e i a n και την bookbox by Kat, και μας εντυπωσίασαν με τα άρθρα και την αισθητική τους!

IMG_0586

Εμείς και εμείς

Ανάμεσα σε κάτι μικροτραυματισμούς, διαβάσματα και αρκετό τρέξιμο, συγκινηθήκαμε από το τελευταίο βιβλίο της Πάτι Σμιθ, χορτάσαμε φόνους και ίντριγκες με τον Μαρή και παρακολουθήσαμε στενά τις ταινίες και τις σειρές που βραβεύτηκαν στις Χρυσές Σφαίρες. Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε την τραγική απώλεια του David Bowie, ενός αστεριού που έσβησε απότομα αλλά πλήρεις ημερών. Με μια ματιά φαίνονται λίγα, όμως επιφυλασσόμαστε για τον Φεβρουάριο. Θα βαρεθείτε να μας διαβάζετε!

Σας ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά για την στήριξη που μας δείχνετε και ελπίζουμε ολόψυχα ο Φεβρουάριος να μπει πιο δυναμικά και χαρούμενα, μακρυά από προβληματικές καταστάσεις και ανθρώπους… ‘Ις αὔριον τὰ σπουδαῖα!

28 σκέψεις σχετικά με το “Αγαπημένα Ιανουαρίου

  1. Μαζί αποχαιρετούμε τον Ιανουάριο και μαζί υποδεχόμαστε τον Φεβρουάριο, έχοντας κατά νου, να δώσουμε και να μοιραστούμε ότι μας προβληματίζει ή μας ανακουφίζει! ή μας χαροποιεί! 😉
    Ευχαριστώ για την αναφορά και τις όμορφες ευχές! 🙂
    ΑΦιλάκια και στα τρία τρυφερά κοριτσάκια αυτού του blog! ❤ ❤ ❤

    Αρέσει σε 2 άτομα

  2. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για την αναφορά και καλό μήνα να ‘χουμε όλοι μας από αύριο! Περαστικά σε όλα τα κορίτσια που είναι άρρωστα (ο Ιανουάριος είναι αλήθεια ταλαιπώρησε πολύ κόσμο με τις ιώσεις του). Τα φιλιά και την καλησπέρα μου! :*

    Αρέσει σε 2 άτομα

  3. Ευχαριστώ πολύ για την αναφορά και τις ευχές 🙂 Για ακόμα μία φορά, μας ενημέρωσες πλήρως για έναν, ομολογουμένως, δύσκολο μήνα που δεν πρόλαβα να παρακολουθήσω όσο θα’ θελα τα αγαπημένα μου blogs. Merci beaucoup 😉

    Αρέσει σε 2 άτομα

  4. Eυχαριστώπολύ για την αναφορά Ιωαννουλα! Για μένα ο Ιανουάριος έκλεισε με τρακαρισμένο και ολοσχερώς κατεστραμμένο αυτοκίνητο! Βρήκα και το φλουρί στη βασιλόπιτα λέει! αχ! Φιλιά και ας ελπίσουμε για καλύτερες μέρες!!!!!!!!!!!!!!!

    Αρέσει σε 1 άτομο

  5. Ιωάννα μου, σ’ευχαριστώ πολύ-πολύ για την αναφορά σου!
    Να φύγει ο Ιανουάριος συμφωνώ απόλυτα και μαζί κι η εξεταστική γιατί μας έχει τρελάνει…😔
    Επίσης, γράφετε εσείς κι εμείς μην ανησυχείς, δε θα βαρεθούμε ΠΟΤΕ να σας διαβάζουμε! ❤️
    Πολλά φιλάκια και καλό μήνα από αύριο!

    Αρέσει σε 2 άτομα

  6. Παρά τα απρόσμενα που σας έτυχαν τον Ιανουάριο, όλα τα κείμενα που ανέβηκαν στο blog ήταν πολύ ενδιαφέροντα και, όπως πάντα, προσεγμένα και καλογραμμένα.

    Ευχαριστώ πολύ-πολύ για την αναφορά, κι εύχομαι καλό & δημιουργικό Φλεβάρη. 🙂

    Αρέσει σε 3 άτομα

  7. Μακάρι να ναι πιο αισιόδοξος και πιο χαρούμενος ο Φλεβάρης σου κοπέλα μου!! Κι εγώ συναχώθηκα Γενάρη κι αλοίμονο αν ξανακυλήσουμε με τις γρίπες που πάνε κι έρχονται!!!
    Σε υπέρευχαριστώ για την αναφορά στο ποιήμά μου!!! Σε φιλώ γλυκά!!! 🙂

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.